Novinka v Elite! Prístroj Mesoboost

Vitajte na našom blogu! Dnes máme pre vás skutočne vzrušujúcu novinku. V našom salóne Elite Professional Cosmetics v Želiezovciach sme práve predstavili revolučný prístroj - Mesoboost.

Mesoboost: Revolúcia v starostlivosti o pleť 

Mesoboost je prístroj, ktorý kombinuje mezočipovú transdermálnu penetráciu s elektroporáciou. Tento prístroj vytvára na pokožke desiatky tisíc mikrokonálikov, cez ktoré sa aktívne látky z mezoterapeutických koncentrátov dostávajú do hĺbky pokožky. Tento proces zlepšuje textúru, pevnosť a kvalitu pokožky, a to neinvazívnou cestou a bezbolestne.

Výsledkom je redukcia vrások, omladenie pokožky, jej regenerácia a remodelácia, zlepšenie kožnej mikrocirkulácie. Tento prístroj je ideálny pre tých, ktorí hľadajú efektívne riešenie pre starostlivosť o pleť bez potreby invazívnych zákrokov.

Objavte silu Mesoboostu 

Mesoboost je skutočnou revolúciou v oblasti starostlivosti o pleť. S jeho pomocou môžeme dosiahnuť viditeľné výsledky už po prvom použití. Tešíme sa na vašu návštevu v našom salóne, kde vám radi predstavíme tento úžasný prístroj a ukážeme, ako môže Mesoboost zlepšiť vašu pleť.

Pridajte sa k nám v salóne Elite Professional Cosmetics a objavte silu Mesoboostu! Tešíme sa na vás!