Oxygeneo - nový prístroj v Elite Professional Cosmetics Želiezovce

Medzi najnovšie ošetrenia v Elite Professional Cosmetics Želiezovce patrí Oxygeneo. Čo je to Oxygeneo a ako to funguje? Oxygeneo je revolučný prístroj v oblasti starostlivosti o pokožku, ktorý kombinuje 3 účinné terapie pre komplexné omladenie a oživenie pokožky. Tieto terapie zahŕňajú exfoliáciu, infúziu a oxygenáciu. 

1 Exfoliácia: Oxygeneo odstraňuje mŕtve kožné bunky z povrchu pokožky, čo umožňuje lepšiu absorpciu aktívnych ingrediencií.

2 Infúzia: Využíva špeciálnu sériu sérum s bohatými nutričnými látkami, ktoré sa infúzujú priamo do pokožky pre optimalizáciu a hydratáciu.

3 Oxygenácia: Generuje prírodné bublinky kyslíka, ktoré sa jemne uvoľňujú do pokožky a zvyšujú cirkuláciu a efektívnosť dopravy kyslíka.

Výsledkom je hladšia, sviežejšia a mladistvejšie vyzerajúca pokožka. Zvučí to skvelo, však?  Príďte a zažite sami, ako tento prístroj dokáže oživiť vašu pokožku. Tešíme sa na vás!

Na ošetrenie Oxygeneo v Elite Professional Cosmetics Želiezovce sa môžete objednať na čísle 0918 498 093, mailom na elite.p.cosmetics@gmail.com, cez facebook alebo kontaktný formulár tu.